Byggegrunde i Vejle

Er der nogle gode byggegrunde i Vejle

Jeg bor i vejle lige nu, og det er sådan at jeg gerne vil bygge mit eget hus, og det det skal jeg finde nogle gode byggegrunde som jeg skal ud og kigge på, men jeg ved ikke om der er nogle gode byggegrunde her i Vejle, eller om de alle sammen er taget, for jeg syntes hele tiden der bliver bygget nyt her omkring i Vejle, og jeg vil også være en del af den proces, men det kræver at jeg finder ud af om der er nogle gode byggegrunde.
Jeg vil gerne have en grund, hvor jeg kan mærke med det samme at det er her jeg skal bygge mit hus, og hvis jeg ikke føler det med det samme, så tror jeg ikke det skal være der jeg skal bygge, men igen, så kræver det at jeg først og fremmest finder nogle gode kandidater i form af byggegrunde, før jeg kan tage den endelige beslutning.

Jeg har en ven som faktisk fandt et sted hvor man hele tiden kunne holde sig opdateret på om der kom nogle nye byggegrunde til salg, og hvor man kunne ringe ind og spørge, hvis man havde nogle spørgsmål omkring det, og det syntes jeg er sindssygt smart, og det er noget jeg skal prøve at bruge nu her, men jeg ville også lige høre om der var nogen herinde som kendte til nogle gode byggegrunde i Vejle, som de vidste stod fri.Byggegrunde Vejle