Spread the love

Dækskift med kompressor

Hej alle jer derude.
Jeg har lige skiftet dæk på min bil, det var første gang jeg skulle prøve at gøre det, så jeg var ikke helt sikker på hvordan jeg skulle gøre det, og jeg var ikke sikker på hvad man skulle bruge af værktøj og sådan. Jeg havde lige købt en kompressor til det, og det viste sig at være et rigtig godt køb, for hold da op jeg fik den brugt meget. Det gjorde da godt nok lige det hele meget nemmere, jeg brugte min kompressor med benzinmotor til både at, skrue de der møtrikker ud, så jeg kunne få dækket af, jeg brugte den til at skrue dem på igen, og så brugte jeg den også til at puste dækkende op, så de ikke var helt flade.Kompressor

Det viste sig at det er en god ide at have en kompressor når man skal skifte dæk på sin bil, det gør hvert fald det hele meget nemmere, og det er ikke så hårdt, at skulle skifte, nu var det så også første gang jeg gjorde det, og det er bestemt ikke sidste, for når man selv kan gøre det så let, så er der ikke nogen grund til at gå til en mekaniker og bruge penge på at han gør det for en.
så hvis der er nogen der skal skifte dæk, så vil mit råd til jer være at kigg på kompressorer.

dækskift med kompressor