Dejligt konferencehotel

Dejligt konferencehotel på Sydfyn

Jeg har lige haft en skøn oplevelse, med min kæreste som jeg gerne vil fortælle jer lidt om, hvis i har lyst til at høre lidt om det.
Mig og min kæreste kan godt lide, at opleve ting sammen og vi kan godt lide at få mere viden om alt muligt, og det er noget som vi sætter stor pris på i hverdagen, at vi kan få tid til.

Vi besluttede os for at tage på et konferencehotel, og prøve at tage til en konference der, det var noget som vi ikke havde prøvet før, og det var noget som vi ikke vidste om vi ville kunne blive glade for, det viste sig at det kunne vi godt.
Det konferencehotel vi var på, lå på Sydfyn, det hed Hotel Svendborg, og det var det skønneste sted vi havde været, det var så smukt, både omgivelserne og hotellet, der var ikke en finger at sætte på noget af det, der er også en af grundene til at jeg skriver det her, for jeg vil virkelig gerne, hvis der var andre der kunne få samme oplevelse.
Selve konferencen var også helt fantastisk, og konferencelokalerne var også helt vildt smukke, jamen jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige, det er bare en oplevelse ud over det sædvanlige og det er noget jeg syntes at alle skal opleve.
Håber at i vil prøve det, og give det en chance, for jeg tror ikke at i vil fortryde det.Konferencehotel