Spread the love

Med hjælp fra mit gåbånd

Hej jer alle sammen.
Jeg har efter at jeg kørte galt for ca. et års tid siden, haft nogle skader som jeg skulle genoptræne, og det ahr jeg haft meget svært ved, også fordi jeg ikke har fået så meget at vide omkring det, andet end at jeg skulle ud og gå rigtig meget, og det har jeg haft lidt svært ved, når det har været dårlig vejr.
Nu har jeg fået et gåbånd, og det må jeg sige har gjort at jeg har fået det meget bedre, og jeg kan virkelig mærke en forskel på det hele, jeg bruger mit gåbånd hver da, og jeg sørger for at gå mindst tredive minutter på det, og det har gjort så meget, og det bedste ved at have et gåbånd er, at det er fuldstændig lige meget hvor dårligt vejr det er, og man kan se tv imens hvis det er det man har lyst til, så det er ikke en så sur tjans mere at skulle gå.
Jeg er simpelthen så glad for at jeg har fået det, og at jeg har fået det så meget bedre og det er virkelig kun fordi jeg fik det gåbånd, ellers tror jeg ikke at jeg var kommet så meget længere.
Til dem, der skal genoptræne noget ved hjælp af at gå, så er min klare opfordring at anskaffe et gåbånd, hvis i som mig har svært ved at komme ud og gå.Gåbånd

Hjælp fra mit gåbånd