Hotel Storebælt

Hotel storebælt

Jeg har haft det smukkeste og mest fantastiske ophold, på et af de smukkeste hoteller jeg har været på, det var en af de bedste oplevelser jeg har haft i meget lang tid, det var så fantastisk bare at kunne komme ind og slappe fuldstændig af, og bare nyde det hele.
Der var noget af den smukkeste natur, ved det hotel og de omgivelser der var der, det er noget man virkelig skal opleve før man kan forstå det, og jeg syntes at hvis du står og skal have et smukt og helt fantastisk hotelophold en dag, så skal det helt klart være på Sinatur Hotel Storebælt ved Nyborg. Det er efter min mening det bedste hotel i Danmark, og jeg tror at hvis du prøvede det, ville du give mig ret.

Ikke nok med at omgivelserne var fantastiske, så var selve hotellet også helt vildt smukt, og alle værelserne var så dejlige, og hvis man havde brug for at skulle holde møde, så kunne man også booke et mødelokale, som også vi i den skønneste orden, ja der var faktisk ikke rigtig noget der manglede på det hotel, og det var også tydeligt at se at alting bare stod super skarpt og rent, og det er også noget jeg sætter stor pris på når jeg er ude og skal nyde en weekend.
Så hvis i skal vælge et hotel her i Danmark som i skal være på, så syntes jeg bestemt at i skal vælge Hotel Storebælt.Hotel Storebælt