Hvor er de bedste kursussteder

Hvor finder man de bedste kursussteder

Det jeg søger er ren viden, og det er derfor jeg prøver at skrive herinde, i håb om at der er nogen kloge mennesker, med noget viden, omkrig det. Jeg søger viden omkring kursussteder, nærmere bestemt, hvor man kan finde de bedste kursussteder her i Danmark, jeg har været på mange forskellige kurser, og mange forskellige steder, og nogle af de kursussteder er bedre end andre, og det er derfor jeg vil høre jeres mening om hvor de bedste steder er, for hvis jeg skal på kursus igen, eller når jeg skal, så er det rart at vide hvor man skal glæde sig til at komme hen og hvor man ikke behøver se så meget frem til det.

Et godt kursussted for mig, er ikke nødvendigvis et sted der ligger tæt på hvor jeg bor, det har støre betydning for mig, at det er et sted hvor jeg kan slappe af og hvor jeg kan koncentrere mig, uden at blive forstyrret af fx en motorvej der går lige uden foran vinduet, det har stor betydning for mig at det er et sted, hvor der er roligt, og hvor omgivelserne er smukke, det er også vigtigt at lokalerne er, store og flotte, der er ikke noget værre end at komme ind i et lille og kedeligt lokale. Hvis der er nogen der har været på et kursus, et godt sted og mener at det kan jeg godt glæde mig til at prøve det kursussted, så må i meget gerne skrive hvor det er. Tak.Kursussteder