Spread the love

Jeg har kigget nærmere på mit badeværelse og jeg har bestemt mig for at jeg gerne vil have et nyt design. Min mand og jeg har gået og kigget på det tarvlige toilet i et helt år nu. Nu skal det altså være tid til at få lavet om derinde. Jeg har set et virkelig flot badeværelse over ved et vennepar. De har sådan noget beigefarvet design, hvor væggene er belagt med fine mørke klinker. Gulvet er også med klinker men i beigefarve. Deres toilet er lidt underligt men stadig smart og nyt. Jeg tænker vi tager udgangspunkt i deres men med nogle små ændringer. Der skal først og fremmest rives op i det gamle klinkegulv. Det er helt ødelagt og ligner så småt en direkte livsfare. Mon ikke man kan finde nogle flotte mørke klinker til en fornuftig pris et eller andet sted. Efter det skal vi have kigget på et helt nyt sæt skabe og en ny bordblade. Der skal spares en anelse, men det kan kun blive pænere. Jeg glæder mig til at komme igang. Min mand er heldigvis vildt handy, så han skal nok få ordnet det hele. Så kan jeg styre showet udefra hehe. Hvis der er nogen der har nogle gode forslag til hvor jeg finder de bedste ting til badeværelset for en fornuftig pris så må i meget gerne smide et link i kommentarfeltet. Vi ses snart med nye billeder fra badeværelses projektet.

 

badeværelse interiør
badeværelse interiør
Interiør til badeværelset