Lejebolig i Viborg

Min lejebolig i Viborg

så fik jeg den, min lejebolig i Viborg som jeg så længe gerne ville have, jeg har stået på venteliste i lang tid nu, uden at have fået noget, men nu langt om længe har jeg fået et tilbud på en lejebolig, og jeg har været ude og se den, og jeg blev forelsket i det sted med det samme, det var lige mig, stort og lyst det var lige hvad jeg havde drømt om, med nyt køkken og bad så det hele var bare så flot og nyt og det var bare lige præcis det sted jeg gerne ville have, så jeg sagde ja med det samme og så krydsede jeg bare fingre for at jeg kunne få den.
Der gik ikke lang tid før jeg blev ringet op af min boligforening, og de sagde at hvis jeg stadig ville have den lejebolig i Viborg, så var det min fra den første, jeg blev så glad og sagde selvfølgelig ja med det samme.
Jeg skyndte mig at ringe til alle mine venner får at fortælle at nu skulle jeg flytte til Viborg, og de blev alle sammen så glade på mine vegne.
Nu er jeg næsten færdig med at pakke alle mine ting ned, og er ved at være så klar til at få flyttet det hele, så jeg kan komme i gang med mit nye liv i min skønne lejebolig i Viborg, jeg glæder mig så meget.Lejebolig Viborg